"HGN heeft de overtuiging dat goede financiële dienstverlening vraagt om een zakelijke manier van denken én persoonlijke betrokkenheid."

Wij brengen uw financiële situatie in kaart, hebben oog voor de specifieke financiële en individuele aspecten van uw persoonlijke situatie. Iedere cliënt krijgt bij ons persoonlijke aandacht en een heldere uitleg van de mogelijkheden. Wij kijken onder meer naar:

  • Sluiten de producten goed op elkaar aan?
  • Hoe ziet het leven er over een paar jaar uit?
  • Hoe is uw financiële situatie na een overlijden van u of uw partner?
  • Welke inkomsten heeft u nog als u met pensioen gaat?
  • Is er wel voldoende rekening gehouden met de gewijzigde wetten en regels?
Samen met u stellen wij een financieel pakket samen dat past bij uw wensen en mogelijkheden. Het pakket stellen wij samen op basis van objectieve criteria en met zorgvuldige kennis van het hele spectrum van financiële producten. Dit alles ondersteund door meer dan 35 jaar ervaring.

Werkwijze

De werkwijze van HGN bestaat uit een vrije manier van denken, onze status is onafhankelijk én wij adviseren op maat. HGN maakt u wegwijs in het doolhof van hypotheken.

Wanneer u alleen vrijblijvend en onafhankelijk advies wilt of een second opinion verlangt over een bepaald product, dan vindt onze dienstverlening plaats tegen een vooraf overeengekomen uurtarief.

Al onze hypotheekadviezen onderbouwen wij met een uitgebreide financiële planning. De bemiddeling vindt plaats tegen een vooraf afgesproken vast tarief.

Wilt u meer weten? Op deze pagina vindt u namelijk een aantal documenten met nog meer informatie.